Ny teknik

Första veckan av årets besiktning har bjudit på bästa tänkbara vädret för skogspromenader. Lätt terräng , några blötmyrar som med sina halkiga spångar bjuder på lite dramatik, inte så farligt med insekter som stör arbetet. Nytt för i år är "plattan" där all dokumentation fylls i. 
 

Brännträskmyra

En fruktad Bäck bland Ske Krafts linjebyggare. Ett flertal gånger har den försökt lura ner vår bandvagn i sitt kalla mörka djup. 
 

Änglakör

 
Hårt fyspass ikväll med 1tim skotta järnsand + 4 km terränglöpning med vacker målgång. Trodde dock för ett ögonblick att jag förtagit mig när jag började höra körsång i duschen på jobbet. Men det visade sig att ett gäng damer övade i lokalen bredvid.

Hockey skola

Att starta i tidig ålder med hockeyskola är inget nytt.Första vinter efter att man lärt sig gå gick man på is för att träna överstegsåkning, start och stopp osv. Tacklingar och passningsövningar fick vänta tills vi blev fler än en på träningarna. Plats-Innerviks hockeyplan och redan på den tiden var ishockey en materielsport.

Lugn start....

...första veckan med en sommarbuffe' av arbetsuppgifter. Den innehöll b.la en dag bland polerna i Finnfors vilket var många år sedan sist, och veckan gick fort.
 

RSS 2.0