Premiär Lejon

Jaha då har man blivit ett sk "premiär lejon", om det är för att man numera är en populär bloggare eller kanske var det för att Eva kände dom rätta personerna, vad vet jag. En höjdarkväll med god mat, sång och dans i ett rasande tempo.




Kalla beHaag

Kalla i skidspåret kan man njuta av med beHaag men det Kalla vädret börjar man lessna på. Temperaturen idag är ändå inte någonting ovanlig denna tid på året så det är bara att göra som Kurt Lennart, klä på sig och köra hårt.
  Malån Februari 2009


-16

Fredag 19/2 2010

16 minusgrader, inga problem, men när det blåser en stadig vind så svider det. Stora starka Magnus sitter då i värmen och bollar med stolpar som om det var tandpetare.
Efter en sådan  kall dag var det skönt att krypa in i bastun på Edda och värma upp inför matchen där Tre Kronor körde över Vitryssland med 4-2 eller hur Anders.
I morgon blir det fest.


Mera ras

Onsdag 17 feb
I Degerbyn skottas det tak för fullt.

Flera tak som störtat in Burmans Handelsträdgård


Tung Snö

Att taken här uppe i Norrland skulle rasa in för snötyngden trodde jag var lika osannolikt som att jag skulle åter igen stå på en fotbollsplan och köra övningar, men det var precis vad som skedde idag. Att taket på förrådet föll ihop var tråkigt men träningen var hur roligt som helst.
Degerbyn 

Solskydd Kvistforsen


Solig dag

Klart och kallt väder hindrade inte oss att provköra motorcykel utrustad med larver istället för hjul. Tror inte att det var någonting för oss men skoj att prova
 


Trevlig Helg


Ny lina

Genom att byta ut 100m lina fick vi bort 3st "dåliga" skarvar, nu lämnar vi istället 2st godkända skarvar.






En sista smäll




Sedan är det bara att tanka, säga hej då till publiken och dra vidare

 


Praktikant

När Helge kom till jobbet var Hälge redan där


Tänt var det här

Laddat och klart



Vilken djävla smäll











Här ska sprängas

Förberedelserna är klara, efter mat smäller det







Iskallt uppdrag

Låg oljenivå i en transformator i Lainejaur då spelar det inte någon roll om termometern visar          -27 det är bara att åka dit och fylla på

Bländande vitt

full tank


RSS 2.0