Sovtid

Det är en ganska skön känsla att få krypa under täcket i en varm säng 06:00 efter en natt i den mörka kyliga natten.Vi slapp i alla fall den blötsnö som vädergubbarna hotat med. Det är fortfarande så mörk om nätterna så det är svårt att se, men man hör att dom sitter och kollar oss. En ljus sommar natt kan man till och med fånga den på bild

Samma tråd morgonen efter.



Nattjobb

Man kan gott säga att skoterföret håller på att försvinna, långa ben eller varför inte vingar passar bättre om man vill ta sig fram i naturen.Vi får se hur det går när vi inatt släcker Burträsk för lite åtgärder.




Sommar Fåglar

Några fler bilder från Älven


Solig Söndag


Strandpromenaden

Bryggeribacken

Bonnstan

Lejonströmsbron


Från krogen till skogen

Ibland svänger det snabbt, trevlig fredagkväll på Molly, tidig avresa till skogen Lördagsmorgon, bara för att göra några myror hemlösa.



Glada stubben

Jag vet inte om det var det fina vädret som gjorde stubben glad, vi kände oss välkomna ialla fall. Under Onsdagen lärde vi oss fler knep för att ta ner farliga träd på ett säkert sätt.


Kana slana och säkra hörnet

Två tuffa dagar med surrande motorsågar, där vi lär oss att på ett så säkert sätt som möjligt tar oss ann stormfälld skog.Men om sanningen ska fram så blir vi inte bara mätta på kunskap för mat och kaffe smakar bra sittandes på en stubbe.

Kana slana

Säkra hörnet

Jörnsfräsen



April väder

Lördagen bjöd på typiskt April väder, men de senaste dagarna har det hänt ganska mycket i naturen.Lätt snöfall under promenaden
Strandpromenaden

Bryggeribacken

Bonnstan

Lejonströmsbron


Men helgens solstråle var dock Wilda som döptes i Sunnanålkyrkan i Lördags.


Hyresledigt

Etta med sovalkov, fin utsikt.



Vårtecken

Några bilder som visar att våren hunnit lite längre i Hudiksvall.



Skellefteå gråter....

..och nu sticker vi från staan, men det har ingenting att göra med AIK-s förlust, för de har gjort det mycket bra. Jag tänker bara på att vi åker idag (fredag) till Glada Hudik ifrån ett regnigt Skelleftå och hoppas att återkomma till en solig stad på Söndag.
Strandpromenaden

Bryggeribacken

Bonnstan

Lejonströmsbron


Påsk

Solen värmer skönt på Påsklördagens eftermiddag, men under förmiddagsturen gömde den sig bakom molnen.Att våren är på G kan man ialla fall ana på bilderna.
Strandpromenaden

Bryggeribacken

Bonnstan

Lejonströmsbron


HV71-AIK91 Utklassning

Mitt tips håller än
 Vad är det då  för skillnad mellan övriga slutspelslag och AIK?
1.Övriga slutspelslag odlar slutspelsskägg-AIK odlar slutspels finnar
2. Övriga slutspelslag hookar sina BLAD till Höger och till Vänster-AIK har RundBLAD
Men tänk om alla önskeMÅL som Tidnigar och TV-kommentatorer blev godkända skulle vi var borta för länge sedan.



Aprilskämt

Efter nogranna förberedelser med bastu och relax på Edda, därefter hockeypytt med sportddryck bänkade man sig på rad 9 stol 6 för att hjälpa hemmalaget i det utlovade hockeykriget. Men vad man fick uppleva denna kväll var rena Aprilkämtet, och konstigt nog var jag mest besviken på gästerna.Detta vinner AIK med 4-2 i matcher.


RSS 2.0